Sanitat
Vallada es converteix en municipi cardioprotegit
L'Ajuntament ha instal·lat dos desfibril·ladors: un al vehicle de la Policia Local i l’altre al Pavelló Municipal, punts considerats estratègics per la seua accessibilitat
18/05/2017

 

L’adquisició d’aquestos aparells ha estat possible gràcies a la col•laboració de Caixabank, entitat que ha contribuït amb la donació de 2.000 euros.

 

"Amb la nova incorporació de desfibril•ladors els veïns del municipi disposen d'un a menys de cinc quilòmetres de sa casa. Gràcies a aquests nous aparells es podrà realitzar una primera intervenció de reanimació cardíaca al pacient i activar així la cadena de supervivència ", explicava l'alcaldessa del municipi, Maria José Tortosa Tortosa.

 

Així mateix, tant els membres de la Policia Local com el Coordinador d’Esports i els diferents monitors i monitores del Pavelló Municipal han rebut la formació necessària per a fer-ne l’ús adequat en els llocs on s'han col·locat.

 

Des de l’ajuntament reiterem l’agraïment a Caixabank per la sensibilitat mostrada davant un qüestió bàsica per garantir la salut i el benestar de la població. 

 

A la foto: L’alcaldessa, Maria José Tortosa, el Primer Tinent d’Alcalde, José Fco. Barberà, i la regidora de Festes, Maria Amparo Giner, amb  Jorge Balbastre Tormo, Cap de Zona de Caixabank, Violeta Yusta Alfonso i Vicenta Alonso Borja, Directora i Subdirectora de la sucursal de Caixabank a Vallada, respectivament.
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31