Reunió informativa per a la campanya de rehabilitació i millora de senders 2017/2018. El 2 de novembre a les 20:00 h
25/10/2017

El poble de Vallada ha viscut tradicionalment lligat a l’ entorn. Gran part de la nostra cultura està lligada estretament al territori que ens envolta. Contes, succeïts, història, activitats econòmiques i culturals, han estan marcades pel riu i barrancs, per vall i muntanyes.

A hores d’ ara aquest poble de carboners i pastors, d’ arriers i llenyaters, de cistelleres de vetla, de llauradors de secà, d’ empresariat dinàmic i creatiu, ha de cercar camins nous i diversos. És des d’ eixa diversitat d’ alternatives, des d’ on es planteja una línia de desenvolupament que trobem necessària: el desenvolupament verd. És dintre d’ aquest que es planteja ANEM!!!!

ANEM!!!! és una xarxa d’ espais i itineraris que té com a centre el casc urbà de Vallada. S’ ha dissenyat atenent la configuració del terreny, la distància a la vila i l’ existència d’ elements naturals i/o  culturals interessants. L’ estructura d’ ANEM!!!! contempla diversos nivells, amb elements ja existents en la major part dels casos:

1.      La Vila Verda: zones verdes a les entrades/eixides del casc urbà, coincidint amb el pas de les vies que condueixen a zones pròximes interessants pel paisatge o pel patrimoni.

2.       Passejant.- Amb una sèrie de zones de descans properes al poble (a 2 km aproximadament),que pretén posar en valor el nostre patrimoni paisatgístic, natural i cultural.

3.      Aventura't!. Recorreguts més amplis, amb unes distàncies a partir de 3 km de distància, formant part d’ una xarxa més ampla d’ itineraris i zones que ocupa tot el terme de Vallada. Entren en aquest apartat els itineraris ja creats (senders locals, PR, GR), a més de la recuperació de senders tradicionals.

És en aquest últim apartat que l’Ajuntament de Vallada enceta la campanya de rehabilitació i millora de senders 2017/2018, amb la idea de:

*Actuar amb la supervisió i autorització dels organismes competents.

*Evitar actuacions individuals desconnectades d’un projecte global.

*Sumar esforços que permeten multiplicar l’efecte de les actuacions individuals.

*Completar les accions individuals i d’entitats amb assessorament i material municipal

 

És per això que sabedors del vostre interès per aquesta activitat et convoquem a una reunió en la que recollir i consensuar les actuacions a enllestir en aquesta campanya. La reunió tindrà lloc el proper dijous, 2 de novembre de 2017, a les 20 h. al Saló de Plens de l’Ajuntament de Vallada

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31