Transport
Foment es compromet a apropar les parades de bus als passatgers del tren de Montesa i Vallada
El director general de Transport assegura als alcaldes afectats per la supressió de la línia l'Alcúdia de Crespins-Moixent que prendrà mesures per pal·liar els efectes del tall
7/06/2017

 

Els alcaldes de les poblacions de La Font de la Figuera (Vicent Muñoz), Moixent (Teófilo Fito), Vallada (María José Tortosa) i la que serà alcaldessa de Montesa des del pròxim divendres (Analía Juan), acaben de reunir-se a Madrid amb el director general de Transport Terrestre, Joaquín del Moral Salcedo, amb l'objectiu de seguir la ronda de consultes sobre el restabliment de la línia de tren fins a Moixent.

 

El director general s'ha compromès a que, mentre el període transitori dure, les parades d'autobús a Montesa i Vallada estiguen més a prop del nucli urbà. Fins ara, els passatgers han de desplaçar-se fins als afores per agafar el transport. A més, també ha assegurat que s'aprofitarà l'estació de Moixent per a les parades del servei Regional. En el cas de la Font de la Figuera, el director general s'ha compromès a negociar directament amb ADIF la ubicació d'una estació a la localitat una vegada restituïdes les vies a finals de 2018. En eixe moment, Salcedo va indicar que es restituirà el mateix servei que hi havia anteriorment a la interrupció de la línia en 2009 per les obres de l'AVE.

 

Els alcaldes d'aquestes poblacions també es van reunir en el seu moment amb el president de RENFE, Juan Alfaro, que va afirmar que la prolongació de la línia de rodalies fins a La Font de la Figuera tindria un cost marginal, cosa que anima l'alcalde de La Font de la Figuera a seguir endavant amb el procés fins a aconseguir restablir la línia en aquests municipis i que, a més arribe a la seu població.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31