Fira comercial de Canals el dia 30 de setembre
11/09/2017
La Fira Comercial, que la regidoria de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals ha programat per al dia 30 de setembre, continua amb els seus preparatius.

Aproximadament vint comerços i/o empreses ja han mostrat el seu interès, bé a través de les consultes amb el departament de Desenvolupament Local que ho gestiona o bé a través del registre d'entrada i la presentació de l'oportuna sol·licitud. 

Les inscripcions, totalment gratuïtes, seguiran obertes fins al dia 22 de setembre a les 14:00 hores. El procediment actual per a presentar adequadament la petició de participació passa per la presentació d'una instància al registre de l'Ajuntament emplenant dades bàsiques sobre el tipus d'activitat, servei i/o producte que comercialitza per valorar la inclusió del mateix en la Fira Comercial de 30 de setembre. Roba, calçat, vehicles, estètica, salut, complements, regals, papereria, i molts més són alguns dels comerços que estaran representats. 

Aquesta edició pretén donar continuïtat a les ampliacions implementades per la nova corporació local en aquest esdeveniment social i econòmic, com són les millores amb les carpes emprades, l’ampliació de l’horari de compravenda, les entregues de premis, les activitats complementàries d'animació i ambientació, la presència de la TV Comarcal o l’emissió de la Fira Comercial en directe a través de l'emissora municipal de Canals Ràdio. 

Ricardo Requena, responsable d'aquest esdeveniment, recorda "la importància per a Canals d'aquesta Fira Comercial que amb una gran oferta convertirà el nostre poble en referència socioeconòmica durant la jornada de dissabte 30, incentivant també les compres en els comerços locals i els bars i restaurants no solament de canalins i canalines, sinó també dels forasters que ens visitaran"

Les instruccions per a participar es poden trobar en AQUEST ENLLAÇ. Per a obtenir la sol·licitud de registre CLICA ACÍ.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31