Paratge de les Ermites

  PARATGE DE LES ERMITES

Ermita del Crist

 

En aquest paratge es troben l'Ermita del Crist de mitjan el S. XIX, va venir a substituir la vella capella del Calvari i l'Ermita de Sant Sebastià de 1746. Substitueix a una anterior ja documentada en el S. XVI.

 

Compta amb 2 restaurants, un situat en l'Ermita de Sant Sebastià i un altre en l'Àrea Recreativa on podràs degustar la gastronomia de Vallada i la seua gran varietat arrocera.                                       

 

 

              Ermita de Sant Sebastià

ZONA RECREATIVA    

Al costat del Paratge de les Ermites, la Saraella i el Penyó, es troba aquesta zona d'esbarjo, on es pot fixar la base a partir de la qual realitzar magnífiques excursions, recórrer algun dels senders que recorren el terme municipal de Vallada. La zona recreativa disposa de refugi, pèrgoles, paellers, serveis, piscina d'aigua salada, gronxadors per a xiquets i zones d'esplai.

   

En aquesta zona podem trobar la piscina la Saraella, és una piscina exterior situada al costat del riu la Saraella i envoltada de muntanyes. La piscina és d'aigua salada i sempre que les condicions ho permeten s'omple amb l'aigua salada del riu la Saraella. La piscina està oberta del 15 de Juny al 15 de Setembre.

Al costat de la zona de la piscina es troba una zona adaptada amb taules i cadires per a passar el dia.

 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30