Gastronomia

La gastronomia de Vallada, rica i variada, destaca per la seua especialitat arrossera. Entre les diverses maneres de preparar-lo, destaquen les d'arròs en tanda, paella valenciana (típica a l'ermita) i arròs al forn. Són molt bons els dolços casolans que encara hui podem adquirir acabats de fer en els forns de la població, entre els quals destaca la fogassa (dolç que s'elabora principalment per la festivitat de Tots Sants), els bunyols de carabassa (que es preparen a les festes de Sant Josep), els rossegons, el Rollet de flora i la coca en llanda.

Cliqueu a les imatges o en el nom de cada plat per a accedir a la seua recepta.
Descarrega't el Receptari Valladí clicant ací.

RECEPTARI VALLADÍ: realitzat pels alumnes del Taller d'Ocupació “Vallada Turístic” 

Receptes de plats dolços i salats a càrrec de l'Associació d'Ames de Casa de Vallada (imatges cedides per Emilio Alonso Ebri): 

 

PLATS SALATS

Arrós al forn amb naps

Gaspatxo

Migas

Coca de sardina i cansalada

Allioli

Cargols

PLATS DOLÇOS

Braç de Gitano

Maduixes

Nyofles

Pastissets de moniato

Pastís d'atmetla

Coquetes de sagí

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31